Julkaisut

Kotikylämme Tammisuo

Martti Hyppösen 1984 kirjoittama teos käsittelee alueen kehitystä Viipurin elinvoimaiseksi kaupunginosaksi. Tammisuon elinkeinot, koulut sekä muut toiminnot, monipuolista harrastustoimintaa unohtamatta, kuvataan aikalaisten kertomana.

Vuonna 1999 otettiin kirjasta näköispainos ja siihen lisättiin Tammisuon asukasnimistö vuoden 1939 paikkeilla ja tietoja Hallenbergin tehtaiden kapearaiteisesta rautatiestä.

Julkaisu on lähes 200-sivuinen nidottu moniste.

Hinta on 15 euroa.

kotikylamme.jpg

Muistojemme Tammisuo Viipurissa

Tammisuon, Mustalahden ja Saarelan asukkaat muistelevat lapsuuttaan ja nuoruuttaan kotitanhuvillaan ajalta ennen talvisotaa. Muistelmissa palataan myös evakkomatkoihin ja asettumisiin uusille asuinsijoille ympäri Suomea.

Kirja julkaistiin vuonna 2010. Pehmeäkantisen kirjan koko on 19 x 26 sm ja siinä on 271 sivua kirjoituksia ja valokuvia.

Hinta on 25 euroa.

kirja2.jpg

Muistojemme Tammisuo kuvina

Keväällä 2014 ilmestynyt kuvateos antaa hyvän kuvan Tammisuon, Mustalahden ja Saarelan asukkaista niin työn touhussa kuin arjen askareissa ja vapaa-ajan riennoissa. Kuvat on koottu yhdistyksen omista arkistoista sekä yksityisten henkilöitten lähettämistä kotialbumien aarteista.

Kirja on kovakantinen ja se on kooltaan 19,5 x 27 sm. Siinä on sekä musta-valkokuvia että värikuvia yhteensä noin 300 kpl.

Hinta on 30 euroa.

painetun_kirjan_kansi.jpg

Julkaisuja on saatavissa sihteeriltä. Hintaan lisätään toimituskulut.